Wednesday, October 28, 2009

Semoga Cepat Sembuh Sahabat2ku Sekalian...

Assalamu'alaikum wbt..Bermula pada hari ni hinggalah hari selasa minggu depan kami diberikan cuti oleh pihak SNU-Seoul National University sebab ada dalam kalangan pelajar batch kami yang disyaki positif H1N1..huhu...cuti yang diharapkan...

Saya harap anda semua para pembaca blog ini mendoakan kesihatan saya dan rakan2 di sini ye..Semoga kami dihindari daripada virus itu dan sihat seperti sedia kala..Insya-ALLAH..

Sedihnya rasa bila kawan2 seperjuangan sakit..walaupun ada yang tidak berapa rapat dengan saya tapi rasa sedih tu tetap ada..Ye la..kami datang bersama ke bumi Korea ni untuk sama2 menuntut ilmu,then bila salah seorang di antara kami yang sakit,ibarat cubit paha kanan paha kiri pun terasa jugak sakitnya..huuhuu...Saya doakan kawan2 semua sihat dan kita dapat bersama2 belajar kembali ye..Insya-ALLAH..

Kepada kawan2 sekalian..especially Yanie,Puteri,Halimi,Zahidah,Huda,Azzi,Fizah dan semua la..rakan2 batch 74 saya doakan kalian agar cepat sembuh dan diberikan kesihatan oleh ALLAH SWT..

Jaga kesihatan ye kawan2ku sekalian..Sentiasa cuci tangan,pakai mask,minum air suam dan jangan lupa dekatkan diri pada-NYA..Hanya pada DIAlah tempat kita mengadu nasib..Insya-ALLAH..ALLAH akan membantu hamba2-NYA..

Tabahkan hati kalian..bersabar..Insya-ALLAH setiap apa yang berlaku ni ada hikmah di sebaliknya..Doa saya sentiasa mengiringi kalian semua..Insya-ALLAH..fighting!!!!
친구들..힘내야지...화이팅!!!

2 comments:

Mohd kamil bin ab halim said...

insyaAllah...화이팅!!!

Nadzipah said...

insya-ALLAH..thanks abang kamil..^^