Wednesday, June 23, 2010

Goodbye Korea~~안녕....

Salam alaik~~

Wah..teruja sebab esok dah nak balik Malaysia..1st time ni..huhu...tapi actually xde la excited sangat...ntah..cuma xleh nak tido je..kekekeke...

Insya-ALLAH moga2 perjalanan esok selamat...doakan saya dan rakan2 lain ye..

Selamat pulang juga buat rakan2 lain yang akan menyusul selepas ni nanti..Moga2 cuti ni kita manfaatkan sebaik2nya...Insya-ALLAH..

Kepada rakan2 seperjuangan yang xdapat balik sebab buat praktikal tu..tabahkan diri anda..xpe la..balik lambat pun..experience tu pun penting gak kan?ehehe..Insya-ALLAH moga2 semuanya bermanfaat...^^jangan sedih2 tau...

Tak lupa jgak buat senior2 yang mengambil summer class..jangan la jeles dgn kami ye..u all kan dah pernah balik..bagi la chance kt kami pulak..heheh...

Ok la..semoga setiap apa yang kita lakukan bermanfaat..xkira la yang balik bercuti ke yang buat praktikal ke yang ambik summer class ke..pape pun jika dimanfaatkan ia akn membuahkan hasil yang lumayan..insya-ALLAH...

Jmpa lagi nnt ye..selamt bercuti buat semua...^^

3 comments:

~musytaquljannah~ said...

slamat bercuti..nnti cuti ni akak nek klantan akak cntct nadzipah deh..^^

yumie said...

waahhh...balik hometown..
enjoy ur holiday ye...cuti puas2 sebelum kembali berjuang kembali..;-)

Nadzipah said...

kak aina:tima kaish..inform la..insya-ALLAH ok je...^^
kak umie:heheh...memang nk cuti n enjoy puas2 pun nih...heheheh