Sunday, October 17, 2010

Bittaufiq Wannajah Fi Imtihan =))

Assalamu'alaikum...

Esok..bermulalah hari peperangan bagi semua student kat sini termasuklah saya sendiri.Ada yang akan berperang minggu ni je..dan ada jugak yang akan berperang dua minggu berturut-turut...Peperangan pertama bagi sesi yang kedua pada tahun 2010.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Perang apa ni sebenarnya?Berperang dengan huruf-huruf di setiap helaian kertas di dewan peperiksaan.Berperang idea dan minda dalam mengingati formula dan hujah-hujah yang bernas lagi jitu untuk menjawab setiap soalan yang diberi...fuh...susah tu..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


GOOD LUCK IN MID-SEM EXAM...
중간 시험을 잘 보세요...
SELAMAT MENGHADAPI UJIAN PERTENGAHAN SEMESTER..
~Khas buat semua kawan-kawan,senior-senior,junior-junior(mungkin..) dan buat sesiapa sahaja yang menghadapi peperiksaan pada saat dan ketika ini..
~~Tidak lupa juga buat adik-adikku sayang..Gudluck final exam ma..adik..gudluck final exam..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Mesti sekarang semua sedang sibuk mengulang kaji buat kali terakhir kan sebelum menjaab exam esok..Insya-ALLAH moga kita semua dipermudahkan oleh ALLAH semasa menjawab soalan esok dan hari-hari seterusnya.Dalam pada kita berusaha jangan lupa untuk berdoa kepadanya..solat hajat ke..selepas itu serah segala-galanya pada-NYA..Insya-ALLAH,ALLAH tidak akan mengecewakan hamba-hamba-NYA..^^

No comments: